Merikasarmi, PL 176, 00023 Valtioneuvosto
puh: 0295 350 000
Kaikki yhteystiedot | Saapumisohjeet
USA EU TTIP Handshake

EU:n ja Yhdysvaltojen kauppasopimusneuvottelut

Neuvottelut kunnianhimoisesta kauppa- ja investointikumppanuussopimuksesta (TTIP) alkoivat kesällä 2013. Suomi kiinnittää erityistä huomiota neuvotteluprosessin avoimuuteen. Lue lisää »
Barentsin alueen kartta

Vakautta ja kestävää kehitystä Barentsin alueelle

Suomen puheenjohtajuus Barentsin euroarktisessa neuvostossa 2013-2015: kohti dynaamista, osallistavaa ja kestävää alueellista kehitystä. Lue lisää »
Kuvarulla_avoimuus

Avoimuus osa vastuullista kehitysyhteistyötä

Vastuullinen kehitysyhteistyö edellyttää avointa tiedon jakamista. Avoimuus vähentää varojen väärinkäytön mahdollisuutta ja vahvistaa hyvää hallintoa. Lue lisää >>
Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus.

Lähdössä matkalle?

Lue ennen matkaasi kohdemaan matkustustiedote. Voit tilata sen myös tekstiviestinä kännykkääsi. Muista tehdä matkustusilmoitus ja ottaa kattava matkavakuutus. Lue lisää »

Ihmisoikeuspuolustajat

Suomi tukee ihmisoikeuspuolustajia

Suomen Bangkokin-suurlähetystö on yhdessä muiden EU-maiden kanssa seurannut muun muassa ajankohtaista Andy Hallin tapausta alusta lähtien ja oli paikan päällä myös kun tuomio julistettiin. UM julkaisee marraskuussa ohjeet ihmisoikeuspuolustajien työn tukemiseksi.

Lue lisää

Paikalliset rakentavat ebola-hoitoa antavaa yksikköä lähellä Sierra Leonen pääkaupunkia Freetownia. Kuva: Tom Robinson / DFID

Ebola romuttamassa hyvin alkaneen kehityksen Länsi-Afrikassa

Ebolalla saattaa olla kauaskantoiset seuraukset epidemiasta pahiten kärsineiden maiden kehitykselle. Pahimmillaan kriisi voi johtaa uuteen sisällissotaan.

Lue lisää

Takaisin ylös